Laatste update op 15 april 2016

Originele prijswinnaar(s)

Ter ere van het jubileum schreef Helma de Boer van Artheos een prijsvraag uit onder haar vaste relaties. Degene met de meest originele felicitatie op 1 december kon de jubileumprijs winnen. 

ICS Creating Change, een Nederlandse hulporganisatie die in Nunspeet is gevestigd, wist met een originele boodschap via ballonnen en een “Thumbs-Up”-foto de prijs in de wacht te slepen. Artheos trakteert het personeel van de organisatie op een overheerlijke exclusieve lunch bij Delicio in Nunspeet.

ICS wint!

Bij ICS werd de prijs als een welkome traktatie ontvangen. 1 december, de jubileumdag, was namelijk voor ICS de deadline voor het indienen van een nieuwe MFS-subsidie-aanvraag. Na gedane werkzaamheden en de bijbehorende stress, is er een last weggevallen. De lunch komt precies op het goede moment: tijd om even lekker te ontspannen. Wel heel bijzonder dat een klant in zo’n drukke tijd ook nog kans ziet langs te komen voor een felicitatie. Dat onderstreept de goede relatie.

Maar … er is een troostprijs

Artheos mocht tal van felicitaties ontvangen, waaronder e-mailberichten, een gedicht en een prachtige mogelijke uitleg van de betekenis van het woord Artheos. Het was al snel duidelijk dat er een troostprijs moest komen. VAG Glas uit Groningen gaat met de eer strijken. Zij krijgen maandag 7 december 2009 een overheerlijke taart op het werk bezorgd.

Categorieën: nieuws